Full Lips – Lipblush

Een Full lips-behandeling of ook wel Lipblush genoemd  is een vorm van permanente make-up die gericht is op het verbeteren van de lippen. Deze innovatieve behandeling biedt een langdurige oplossing voor het verbeteren van de lipkleur en vorm. Hier zijn enkele kenmerken van een lipblush-behandeling:

De primaire focus van lipblush is het verbeteren van de contouren en de natuurlijke lipkleur. Het verminderen van asymmetrie en het doel is om de lippen een gezonde, subtiele tint te geven.

Door zorgvuldig aangebrachte pigmenten kan een lipblush-behandeling de illusie van vollere lippen creëren. Dit is vooral gunstig voor mensen die ontevreden zijn over de natuurlijke vorm of dikte van hun lippen.

In tegenstelling tot een volledig ingekleurde lippenprocedure, wordt bij lipblush vaak gewerkt met een zachte, subtiele schaduw. Dit resulteert in een natuurlijk ogende kleur en contour.

Aangezien permanente make-up wordt gebruikt, biedt een lipblush-behandeling een langdurig resultaat. Klanten kunnen genieten van perfect gekleurde lippen op ieder moment van de dag zonder dagelijks lip liner of lippenstift aan te brengen. Het pigment blijft 2-3 jaar zitten. Een touch-up om de kleur mooi te houden is jaarlijks geadviseerd.


Veel gestelde vragen:

Mag deze behandeling in combinatie met lipfiller?

Ik raad af om lipblush binnen 2 weken voor óf na je lipfiller afspraak te plaatsen. Zo voorkom je dat er nog zwelling van de behandeling aanwezig is. Lipfillers kunnen geen kwaad i.c.m. lipblush, sterker nog; je krijgt een mooie zachte kleur met strakke vorm. Lipfillers kunnen de vorm namelijk doen uitrekken waardoor de lip rand niet goed zichtbaar is, lipblush zorgt er voor dat je lippen weer een mooie vorm aannemen!

Hoe lang duurt de behandeling?

De eerste behandeling duurt ongeveer 3 uur. Tijdens deze behandeling bespreken wij jje wensen én kijken we samen naar de mogelijkheden voor je lippen. Ook wordt er voorgetekend door middel van mapping, hierdoor creëer je de meest perfect passende lippen voor jou gezicht! Uiteindelijk wordt het pigment aangebracht in de huid. Na 4 tot 6 weken, tot uiterlijk 10 weken na de behandeling vindt de nabehandeling plaats. Deze 1ste nabehandeling zit in de prijs inbegrepen. Tijdens deze behandeling wordt uitgebreid gekeken naar het genezingsproces en uiteindelijke resultaat. Eventuele vragen of opmerkingen worden dan beantwoord. Tijdens deze behandeling worden de gehele lippen nagelopen en bijgewerkt. Deze behandeling duurt ongeveer 1.5 uur. Mocht er onverhoopt een 3e behandeling nodig zijn dan reken ik  €80,-, dat is dus de 2e nabehandeling binnen 4 tot 6 weken ná de eerste nabehandeling.

Ik heb vaak last van een koortslip, is het dan wel mogelijk deze behandeling te doen?

De kans op een koortslip bestaat helaas altijd bij deze behandeling. Het feit dat je het virus al bij je draagt zal de kans ook wat groter zijn dat dit een mogelijkheid is.. Maar het gebruik van lycine tabletjes maakt deze kans aanzienlijk kleiner. Lycine tabletjes geven de weerstand een boost en zijn gewoon verkrijgbaar bij de drogist. Ik adviseer om hier 1 week van tevoren mee te starten en 1 week door te gaan na de behandeling. Mocht er wel een koortslip ontstaan volstaat koortslipzalf meestal.

Op het moment dat je al een koortslip hebt dan wordt het afgeraden de behandeling uit te voeren, het is dan verstandig de behandeling 6 weken uit te stellen

Reacties gesloten.