Lash Volume Lift

Naast wimperextensions is er nu ook de Lash Volume Lift behandeling beschikbaar. Bij deze behandeling draait alles om het accentueren en optisch verlengen van de natuurlijke wimper.

De lashlift is een behandeling waarmee je de natuurlijke wimpers voorziet van een krul en een lift, zonder gebruik te maken van tangen make-up of extensions. De behandeling is niet schadelijk voor de wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van keratine, collageen en extra vitamine E.

Als finishing touch worden de wimpers meegeverfd voor een perfecte en natuurlijke oogopslag.

Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6-8 weken zichtbaar. En de behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Ja de behandeling is voor iedereen geschikt die mooie gelifte lange natuurlijke wimpers wil. Het word alleen afgeraden bij hele korte wimpers, omdat het resultaat dan minder zichtbaar zal zijn

Mag ik de behandeling ook doen als ik zwanger ben?

Als je zwanger bent word het ook afgeraden om de Lash Volume Lift te doen. Het kan zijn dat vanwege de hormonen de lift minder goed pakt of juist zorgt voor overprossesing. Mocht er een reactie zijn dan is het ook niet mogelijk om medicatie te nemen. Vandaar dat de behandeling wordt afgeraden tijdens zwangerschap of borstvoeding

Kan ik gelijk sporten of douchen?

Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Het is dus belangrijk dat je hier van te voren even rekening mee houdt.

Mag ik meteen make up dragen? Of mijn ogen reinigen met make up remover?

Ja dit mag, maar wacht hier wel 24 uur mee. Na 48 uur kan je ook remover gebruiken maar gebruik dan niet de olie variantReacties gesloten.