Microblading

 

Microblading is de laatste jaren heel populair onder de PMU. Door deze techniek wordt er een mooie subtiele en zachte invulling gegeven aan je wenkbrauwen. Door hairstrokes toe te voegen tussen je natuurlijke haartjes is deze techniek een van de meest natuurlijke technieken onder de pmu.

 

Hoe wordt Microblading uitgevoerd?

Er wordt gebruik gemaakt van een blade waarbij er miniscule “sneetjes” in de huid worden gemaakt. Deze sneetjes lijken op echte wenkbrauwhaartjes. In deze fijne sneetjes wordt pigment geplaatst waardoor er een hele natuurlijk uitziende wenkbrauw ontstaat. Bij het zetten wordt er uiteraard rekening gehouden met de vorm van je gezicht, je natuurlijke haargroei en jouw wensen. 

Deze techniek is mooi wanneer je bijvoorbeeld stukjes mist uit je wenkbrauw. Of wanneer je voor een natuurlijke look wilt gaan.


Is Microblading geschikt voor iedereen?

Microblading is niet geschikt voor iedereen, wanneer je bijvoorbeeld een vettigere huid hebt dan zal het sneller uit de huid verdwijnen als bij een drogere huid. Bij vettigere huidtypes wordt dan ook de Ombre Powder Brow aangeraden.


Hoe lang duurt deze behandeling?

Een microblading behandeling duurt ca. 2 uur.


Hoe lang blijft microblading zitten?

Microblading blijft 1 tot 1,5 jaar zitten En om de wenkbrauwen mooi en fris te houden wordt een jaarlijkse touch-up aangeraden

Reacties gesloten.