Powderbrows

 

De Powderbrow techniek is momenteel de populairste en meest geboekte behandeling in de PMU industrie. Veelal gekozen door dames of heren die al gewend zijn de wenkbrauwen te tekenen. Hierin kan er gekozen worden tussen verschillende stylen zoals powderbrow, ombrebrow of de instabrow.

 

Wat is een Powderbrow? 

Een Powderbrow in een techniek waarbij de wenkbrauwen gepigmenteerd met een poederig(powder) effect. Dit gepoederde effect noemen we ook wel pixels. Er wordt subtiel laag voor laag gewerkt zonder de huid te beschadigen. Hoe meer lagen, hoe meer pixels. Hoe meer pixels hoe intenser de wenkbrauw wordt. Bij een powderbrow is de hele wenkbrauw gelijk gepixeld, bij de ombrebrow loopt de wenkbrauw van licht naar donker, en de instabrow is deze aan het begin licht gepixeld en aan het einde bijna geheel gepixeld.

 

Oogt dit wel natuurlijk?

Wat een natuurlijke look is, is voor iedereen verschillend. Daarom is het prima als je je make-up laat zitten wanneer je naar je afspraak komt. Op die manier kan ik zien hoe je je eigen make-up doet en hoe jou stijl is. Afhankelijk daarvan kunnen we samen de opties gaan doornemen. Welke stijl het beste bij je past, welke intensiteit etc. Ook is het nog mogelijk om te kiezen voor extra hairstrokes. Om lege plekjes op te vullen zodat dit natuurlijker oogt en het meer een 3D effect te geven. 

Is dit schadelijk voor de huid

Nee het is niet schadelijk voor je huid. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van speciale flexnaalden waardoor je huid geen trauma ervaart. Hierdoor zal de PMU ook sneller genezen als vroeger. 

 

Is deze behandeling geschikt voor iedereen?

Ja de behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

 

Hoe lang blijft het zitten?

Het blijft gemiddeld tot 2 jaar mooi (afhankelijk van zorg, huid, lifestyle en externe factoren). Om de wenkbrauwen mooi en fris te houden is een jaarlijkse touch-up aangeraden

 

Hoe lang duurt een behandeling?

De behandeling duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

Reacties gesloten.